Fortsätt till huvudinnehåll

Nervig.

Jag har en gnutta sömnbrist.
Nätterna är fulla av hostattacker, vilket kan vara en bidragande orsak.
Om någon har glömt bort det så är det alltså förkylning nr 3. På raken. Alltså jättesynd om mig. Katastrofalt. Vi vet ju av männen att förkylning är värre än cancer.
Nu vet jag inte längre om det är sömnbristen, eller förkylningen som ger härligt extra torr hy, finnar och tras-mopp-hår.
Inte heller vilket som ger det extra toleranta humöret som dumförklarar min omgivning när den visar sin brist på empati.
Några av dessa mindre bekymmerna har ändå gjort att jag har haft svårt att plugga, för jag är grötig i huvudet, får liksom inte ihop tankarna.
Och eftersom jag är som jag är (kontrollfreak och nervig)så är slutsatsen att om jag nu ligger i tid i studieplaneringen, så är jag efter.
Alltså, jag ligger inte efter, jag är där man ska vara.
Då blir jag nervig, då känner jag mig stressad.
Herregud.
Jag måste alltså ligga före, för att känna mig lugn.
Snacka om att ha andra problem än en förkylning, eller tre.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.