Fortsätt till huvudinnehåll

Vi börjar så här

Jag tror att det var hög tid för semester. Trots att jag borstade tänderna klockan 20 och somnade strax efter 21 så vaknade jag inte förrän strax innan 8 på morgonen. Det händer ju liksom inte. 

Inte så dumt att sedan börja dagen med att äta en smörgås med salladsblad och gurka från egna lilla odlingen.
Sen tog vi oss in till Djurgården för en lång promenad via fika på Rosendals trädgård. Jag passade på att köpa nya smultronplantor eftersom våra fått löss. Trist att det ska vara så äckligt att ha egen "odling".
De hade jordgubbsplantor för 10 kronor, så jag tog några sådana också. 

Det här är nog en av mina favoritbyggnader:
Så majestätiskt. När jag blir enväldig härskare ska jag bosätta mig där.

Efter promenad genom halva stan fick vi ihop några steg:

Inte så dum början på ledigheten är väl summeringen

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.