Fortsätt till huvudinnehåll

Utflykt med fashionistan

Idag strövade vi runt här:
Drottningholm.
Och Kina slott.

Under promenaden kom en farbror fram och frågade om han fick visa en hemlighet i parken. Det lät ju lite skumt, men vi sa ja. Vid platsen där alla fontäner slutade visade han oss hur man med tre steg gick från att tydligt höra vattnets porlande, till tystnad. Han förklarade sedan hur det var ett sätt att visa gränsen mellan ena delen av parken och den andra. Och så fick vi en egen guide för en stund. Som jag brukar säga till arvsmassorna så händer det ju bara oväntade saker om man ger sig ut på äventyr.

På dagens äventyr hade Pyret valt en av mina gamla tröjor som klänning.
Med hjälp av en brosch vek hon tröjan upptill i ett fint veck, och drog bandet två varv runt midjan. För lite extra längd satte hon en klockad kjol under. Hon var så himla nöjd och jag blev lite imponerad. Kan det vara en liten tweenie på G?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.