Fortsätt till huvudinnehåll

Modigast på stan

Pyret har pratat om karusellerna på Parken zoo, så vi drog dit idag.

Hon gick ut mjukt, värmde upp lilla mamsen med den här:
(bild från hemsidan)

Avancerade upp till den här:
(också bild från hemsidan)

Så långt hade hon mig med sig. Jag kände mig hyfsat säker.
Sen började hon prata om fritt fall, och den lilla versionen var avstängd, hon ville prova den större. Jag slets mellan att försöka uppmuntra henne (och mig själv) att våga prova saker, och att övertala henne om att hon borde vänta. Den pedagogiska sidan vann och jag fick utsätta mig för den här:
(autentisk bild från åket)

Nu tänker garvade karusellmänniskor att det där var ju inget jämfört med många andra fritt fall. Men de människorna är inte jag. 
Så jäkla högt!
Tror ni inte att ungen älskade det och jag fick därför åka två gånger. Tredje gången ville hon åka själv. 
Herr B.o.B. blir ju åksjuk så han kan stå nedanför och hålla i väskor han, och Polarn vägrade allt utom gungan.

Så den här veckan kan jag fira att jag överlevde vaccinering (säkert inklusive injicerad 5G, tracking, GPS, något muterat virus och annat skoj) och att jag överlevde detta. I alla fall ingen hjärtinfarkt än. Så himla modig.

Nu ska jag inventera bekantskapskretsen för att lista ut vem som ska ta med donnan på Gröna Lund, för hon vill prova deras fritt fall hävdar hon. 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.