Fortsätt till huvudinnehåll

Överlämning

I sann semesteranda provade jag en ny runda imorse, det var ett bra val:
När ska man annars utforska omgivningen och släppa på rutinerna, än när man är ledig? Och då hittar man såna här mäktiga omgivningar att möta dagen med.

Å andra sidan så släppte jag inte på rutinen att rensa när ledighet infinner sig. Arvsmassorna ville prova lite nya målargrejer, så jag slet ut halva garderoben och fick bort en stor IKEA-kasse med plagg. Fast det väckte arvsmassornas intresse och de blev övertygade om att de kunde ha det jag tröttnat på. Och ja, så kanske det var med en del saker.
Collage-tröja går ju att använda som klänning.

Å tröja med trekvarts ärm funkar fint som tunika.

De rafsade åt sig hela högar med saker och surade över att byxor och (de flesta) klänningar gick bort. Vilka små fashionistas man har. 

Jag hoppas att deras idé om att jag har så fina kläder, släpper när de verkligen är i samma storlek. Jag vill ha min garderob ifred.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.