Fortsätt till huvudinnehåll

Motstånd och motivation

Förutom att jag vill och behöver träna på morgonen finns ett särskilt skäl så här på lediga dagar.
Morgonens runda:
och 20 minuter styrka med nya hantlarna:
är vad som säkerställer att jag får röra på mig överhuvudtaget.

Arvsmassorna är emellanåt svårmotiverade på morgonkvisten och jag försöker lära dem att jag inte kommer dra iväg dem på saker om de är motvalls. Så då blir det mycket hemmatid.
Men om jag redan fått utlopp för min rastlöshet så blir det så mycket lättare att bara följa med i motståndet och försöka visa dem att dagarna blir inte roligare av att säga nej till allt. 
Idag roade jag mig ärför med att dra fram ett pussel, som jag la klart.
Sen lyckades jag i alla fall locka med dem till härlig lunch. Jag fick supergod sallad, arvsmassorna åt 4 tuggor av en riktigt god ugnspannkaka (tyckte jag).
Så jag fick efterrätt också.

Och jag och katten njöt av solen.

Till kvällen smakade vi på glassen. Jag och herr B.o.B. var nöjda, men arvsmassorna var missnöjda. Jag provade också kompisens tips på drink gjord på vattenmelon, mynta, Sprite och is. Väldigt gott, tyckte i alla fall jag.
Det är tungt att ro hem dagarna med så mycket motstånd, även om jag vet att stämningen blir god så snart vi aktiverar oss. De är så bra på att vara i stunden när stunden väl är där. De behöver bara bli lite mer skolade i Carpe diem så att jag slipper dra dem genom allt. För det orkar inte jag. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens dag

Jag har ju helt glömt att berätta hur jag maxde den första sommarvarma och soliga dagen på året (i lördags)? Man följer med Cous-cous på en trip till Trosa. Där fanns Vintage sale med olika fynd: