Fortsätt till huvudinnehåll

Var mer aktiv.

Det var en uppdatering av telefonen för ett tag sen, då uppdaterades uppenbarligen också hälsoappen.
Förr gick jag glada meddelanden om hur duktig jag varit när jag uppnått dagens mål på aktiva minuter och steg och så visades hur mycket man rört sig jämfört med andra användare av appen.
Jag har inte använt den slaviskt, brukar glömma att ha den på när jag tränar och därför har den inte registrerat all aktivitet men jag har tänkt att det har varit ett skönt sätt att ha koll på att vardagsmotionen blir genomförd.

Nu får jag meddelanden om att jag har uppnått målet men att jag har tid kvar på dagen för att utöka.
Att jag ligger i de översta 5 procenten när man jämför med andra användare syns knappt.
Samtidigt som jag får meddelande om att jag har utökat min motionsnivå så frågar den om jag inte vill öka mer.

Det går liksom inte att göra den nöjd! Förut kände jag mig duktig för att jag ändå uppnådde vardagsmotionen varje dag. Nu känner jag mig lite missnöjd fast jag har tränat 5 dagar av 7 och vardagsmotionerat.

Vad vill du ha av mig appen?!
Till dagens träning kommer jag ihåg att ha appen på mig så att den registrerar träningen också, lyssnar på Eye of the tiger och känner mig som en underdog. Fast den kommer ju ändå inte vara nöjd.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Äkta vara.

Jag har förstått att man som nybliven mamma ska... ...ta det lugnt. Helgad vare mysbrallan, Britney Spears-sunk-tofsen, bristen på mascara, håriga ben, dammråttor och oordning. Hittills har jag vägrat. Jag har klätt på mig, tagit en daglig promenad, fixat snygg tofs, sminkat mig, rakat benen och under minsta sovstund eller med hjälp av Babybjörn och babysitter städat, plockat, tvättat, handlat, lagat mat och tagit hand om katterna. Hittills. Med förkylning i kroppen tog jag time out och blev äkta mamma. Pyret klarar den här förkylningen lika bra som den förra, hon är tämligen oberörd. Hon leker full Stevie Wonder och kladdar mig i ansiktet, petar mig i näsan, drar mig i läppen, tafsar mig på brösten, slår mig på axeln och sparkar mig i magen när det är dags att sova. Hon hoppar jämnfota, skriker, stampar med fötterna och vevar frenetiskt med armarna i förhoppning om att fånga en förbismygande kissekatt. Hon skriker hysteriskt åt favoritleksaken när den rullar iväg och hon inte

Redo.

Vagnen has arrived. En Mountain buggy duet. Den vann på sina få 63 cm och vettiga pris. Lägenhet, trånga hissar, trånga butiker kombinerat med en ovilja att betala lika mycket som för en begagnad bil (speciellt nu när man vet hur lite man får för vagnar när man ska sälja dom) gjorde valet, inte enkelt, men begränsat. När man har rattat de fjuttiga 63 centimetrarna här hemma och det känns som en gigantisk vagn så antar jag dessutom att 74 centimetrar skulle kännas rätt jobbiga. Sen är det väl som många barnvagns säljare verkar säga Den perfekta vagnen finns inte. Nu ska vi bara våga testköra detta vidunder.

En kulinarisk resa.

Pyret har idag tagit sig över hela världen bara med maten. Eller, faktiskt, bara med ris. Till lunch åt hon asiatiskt; stekt ris. Till mellis blev det svenskt; Risifrutti. Till middag tog hon sig söder ut med lite italienskt; risotto. En sådan världsvan liten dam vi har fått. Även om hon blir lite ensidig emellanåt.