Fortsätt till huvudinnehåll

Var mer aktiv.

Det var en uppdatering av telefonen för ett tag sen, då uppdaterades uppenbarligen också hälsoappen.
Förr gick jag glada meddelanden om hur duktig jag varit när jag uppnått dagens mål på aktiva minuter och steg och så visades hur mycket man rört sig jämfört med andra användare av appen.
Jag har inte använt den slaviskt, brukar glömma att ha den på när jag tränar och därför har den inte registrerat all aktivitet men jag har tänkt att det har varit ett skönt sätt att ha koll på att vardagsmotionen blir genomförd.

Nu får jag meddelanden om att jag har uppnått målet men att jag har tid kvar på dagen för att utöka.
Att jag ligger i de översta 5 procenten när man jämför med andra användare syns knappt.
Samtidigt som jag får meddelande om att jag har utökat min motionsnivå så frågar den om jag inte vill öka mer.

Det går liksom inte att göra den nöjd! Förut kände jag mig duktig för att jag ändå uppnådde vardagsmotionen varje dag. Nu känner jag mig lite missnöjd fast jag har tränat 5 dagar av 7 och vardagsmotionerat.

Vad vill du ha av mig appen?!
Till dagens träning kommer jag ihåg att ha appen på mig så att den registrerar träningen också, lyssnar på Eye of the tiger och känner mig som en underdog. Fast den kommer ju ändå inte vara nöjd.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.