Fortsätt till huvudinnehåll

Vad sa du nu?

Idag ville bara Polarn med på löprundan. Jag får erkänna att jag är lite däckad av pollensmockan och därför behövde ta det lite lugnt, så jag undrade hur det skulle gå med en speedy som sällskap. När Pyret är med så håller hon ner tempot, och Polarn drar som vår lilla hare. Man riktigt ser hur det finns så mycket energi laddat i benen som bara suktar efter att få dra iväg ordentligt, och ibland gör hon det. Jag och Pyret kommer sedan efter, i Pyrets eftertänksamma takt, och möter upp Polarn där hon står och väntar. 

Det visade sig inte vara ett problem.
Det gick inte fort.
Polarn ägnade nämligen alla 21 minuter åt att prata. Medan hon sprang. Hon kommenterade emellanåt att hon fick håll, och sa själv att det nog var för att hon pratade så mycket, men hon slutade inte. Däremot så sprang hon mindre intensivt när hon också skulle berätta allt om sin dag samtidigt.

Jag har helt fått släppa tankarna om att slipa på mina tider. I sällskap av Arvsmassorna går det inte fort, eller blir så långt, så jag misstänker att jag skulle behöva öva upp mig på nytt efter den här tiden i deras sällskap. Men det är ju å andra sidan inte mitt löptempo som är det viktiga med att komma ut och springa. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.