Fortsätt till huvudinnehåll

Gåvor från fröken Generös

Polarn berättade att hon hade jobbat med tre överraskningar till mig idag. Det visade sig att hon hade varit otroligt kreativ.

Jag fick en pimpad mobilväska:
Och en kudde:
Hon hade sytt dem på en liten symaskin för barn som vi hittade på secondhand. 
Det var ingen vidare kvalitet på den, så jag tror att jag ska introducera henne för den riktiga symaskinen istället. Kreativitet ska uppmuntras!

Sen har hon ju sedan länge sagt att hon ska göra en superhjälte-mantel till mig, och nu hade hon börjat dekorera den:
Hon är så fantastiskt duktig på att våga uttrycka sina känslor, och så himla kärleksfull. Jag ska göra allt jag kan för att hon ska fortsätta våga vara så. 
Och om ni undrar, nej jag började inte böla, men tårögd blev jag, och stolt, så himla stolt.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.