Fortsätt till huvudinnehåll

Det rullar.

Vi satte oss på tåget, jag hade en stickning och en bok i högsta hugg.
Arvsmassorna hade mobilerna, så klart. 
Jag kan rekommendera boken; Mitt ibland oss av Evin Cetin och Jens Liljestrand, men kanske att man skulle läsa de första kapitlen hemma. Skildringarna av hur familjer begraver sina barn till följd av gänkring lämnar en inte oberörd. Jag höll mig från att sitta och Lille-Skutt-gråta mitt på tåget, men bara knappt. 

Vi bröt av resan med några rundor UNO tills Pyret blev irriterad över att aldrig vinna och det roliga försvann. Tåget blev försenat en timme då de misstänkte hjulfel, men det var det inte tack och lov, sen till sist klev vi av i Malmö för några dagars semester. 

Middag och en titt på Streetfood-festivalen inledde vi med. Och att konstatera att Polarn tappat bort sin senapsgula mössa. Den jag köpte som ersättning för att hon tappade bort sin favoritmössa, som var senapsgul. Den där lilla virvelvinden har koll på mycket, men inte på sig själv och sina prylar.

Medan jag ändå Googlar coctailklänningar till en disputationsfest så Googlar jag senapsgula mössor, och vad vi ska göra imorgon. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.