Fortsätt till huvudinnehåll

Avrunda och inleda

Så var ännu en arbetsvecka avklarad. Extra härligt att få avrunda med fina resultat, glada människor och goda nyheter. Jag kunde sluta tidigare och gå hem och äta en glass i solen med Arvsmassorna. Det var kö in till Pressbyrån eftersom de har sin kampanj, och i papperskorgen utanför föll glasspappren över kanterna. 

Efter middagen, när Arvsmassorna åkt för helgen hos herr B.o.B., slog jag mig ner i soffan för filmkväll. Äntligen har Viaplay släppt "Där kräftorna sjunger"
Boken var ju så fin, med så många sidor och lager i berättelsen. Filmen var också fin ibland, men jag tyckte det spelades över, vilket gick emot stämningen boken gav. Tycker jag, jag tycker så, som Penny Starfighter skulle sagt. Inte helt oväntat att tycka att boken var bättre, kan man också säga. 

Nu inleder vi helgen. Skulle nog behöva sova bort den egentligen, men det ska jag inte.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.