Fortsätt till huvudinnehåll

Rast.

Kaffe.
Tänk vilken underbar uppfinning.
Speciellt i skolan.
Och tänk att alla lokaler i skolmiljö ska vara så vansinnigt dåligt ventilerade att man näst intill somnar efter någon timme.
Tänk.
Men först kaffe.

Kommentarer

Anonym sa…
Tänker att: Jag får andningsbesvär av lokalen vi har till fritids nu. Känner att jag har astmabesvär efter en timme där! Har varit i kontakt med fackförbund, rektor, btr rektor, skyddsombud, föräldrar m.m. m.m Nu undrar jag vad som kommer att ske... I den lokalen kan ingen få vara mer än 30 minuter... enligt mig. Där ska vi ha fritids! Stackars oss, men stackar barnen, som ska inhallera detta, kanske mögel och annat. Det är ett skyddsrum igentligen, så ingen mobil kan ringa därifrån och ingen kan ringa dit (inte så praktiskt...)
Oj, förlåt, visst är jag en sån där som jag bara hatar - det finns alltid nån som har det värre! Jag vill inte vara en sån! Puss o kram till dig iallafall... Tack för att jag får läsa, hoppas du läser mitt! Hör av dig på mailen, så kanske vi kan ta en fika eller en öl? Kramar! /M

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.