Fortsätt till huvudinnehåll

Bobbig.

Trots lyckan som kommer med shoppingfynd (jo, jag blir glad av att shoppa, hemska människa) så var humöret inte på topp idag.
Kan hända att det är timat med hormoner, dessa underbara krumelurer.
Jag håller ju på och kissar på de där förbaskade stickorna igen, vilket betyder 2 saker:
1; Jag har väldigt bråttom på morgonen. Jag vet inte hur andra fungerar, men jag är kissnödig när jag vaknar. Att då behöva stå och pilla upp någon jäkla sticka ur ett inbrottsäkert plasthölje innan man ens har gnuggat sömnen ur ögonen, är inte roligt. Det är bara bråttom.
2; Hormoner är på intåg.
Detta innebär att B.o.B.-faktorn höjs.
Just idag blev jag vansinnigt irriterad på människor, framförallt de som:
- Stannar plötsligt mitt i gatan.
- Stannar ett helt sällskap mitt i gatan.
- Går 4 pers i bredd, extra långsamt.
- Ska kliva på tåget innan andra klivit av.
- Tränger sig före.
Ni får alla ett extra djävulskt ögonkast och riktigt djup suck från mig idag.

Kommentarer

Anonym sa…
Ok, kanske fel dag att påpeka det uppenbara, men öppna stickan och lägg fram den innan du lägger dig? Och kolla testlagret.se. Stor kram/Å

Populära inlägg i den här bloggen

Äkta vara.

Jag har förstått att man som nybliven mamma ska... ...ta det lugnt. Helgad vare mysbrallan, Britney Spears-sunk-tofsen, bristen på mascara, håriga ben, dammråttor och oordning. Hittills har jag vägrat. Jag har klätt på mig, tagit en daglig promenad, fixat snygg tofs, sminkat mig, rakat benen och under minsta sovstund eller med hjälp av Babybjörn och babysitter städat, plockat, tvättat, handlat, lagat mat och tagit hand om katterna. Hittills. Med förkylning i kroppen tog jag time out och blev äkta mamma. Pyret klarar den här förkylningen lika bra som den förra, hon är tämligen oberörd. Hon leker full Stevie Wonder och kladdar mig i ansiktet, petar mig i näsan, drar mig i läppen, tafsar mig på brösten, slår mig på axeln och sparkar mig i magen när det är dags att sova. Hon hoppar jämnfota, skriker, stampar med fötterna och vevar frenetiskt med armarna i förhoppning om att fånga en förbismygande kissekatt. Hon skriker hysteriskt åt favoritleksaken när den rullar iväg och hon inte

Redo.

Vagnen has arrived. En Mountain buggy duet. Den vann på sina få 63 cm och vettiga pris. Lägenhet, trånga hissar, trånga butiker kombinerat med en ovilja att betala lika mycket som för en begagnad bil (speciellt nu när man vet hur lite man får för vagnar när man ska sälja dom) gjorde valet, inte enkelt, men begränsat. När man har rattat de fjuttiga 63 centimetrarna här hemma och det känns som en gigantisk vagn så antar jag dessutom att 74 centimetrar skulle kännas rätt jobbiga. Sen är det väl som många barnvagns säljare verkar säga Den perfekta vagnen finns inte. Nu ska vi bara våga testköra detta vidunder.

En kulinarisk resa.

Pyret har idag tagit sig över hela världen bara med maten. Eller, faktiskt, bara med ris. Till lunch åt hon asiatiskt; stekt ris. Till mellis blev det svenskt; Risifrutti. Till middag tog hon sig söder ut med lite italienskt; risotto. En sådan världsvan liten dam vi har fått. Även om hon blir lite ensidig emellanåt.