Fortsätt till huvudinnehåll

Bobbig.

Trots lyckan som kommer med shoppingfynd (jo, jag blir glad av att shoppa, hemska människa) så var humöret inte på topp idag.
Kan hända att det är timat med hormoner, dessa underbara krumelurer.
Jag håller ju på och kissar på de där förbaskade stickorna igen, vilket betyder 2 saker:
1; Jag har väldigt bråttom på morgonen. Jag vet inte hur andra fungerar, men jag är kissnödig när jag vaknar. Att då behöva stå och pilla upp någon jäkla sticka ur ett inbrottsäkert plasthölje innan man ens har gnuggat sömnen ur ögonen, är inte roligt. Det är bara bråttom.
2; Hormoner är på intåg.
Detta innebär att B.o.B.-faktorn höjs.
Just idag blev jag vansinnigt irriterad på människor, framförallt de som:
- Stannar plötsligt mitt i gatan.
- Stannar ett helt sällskap mitt i gatan.
- Går 4 pers i bredd, extra långsamt.
- Ska kliva på tåget innan andra klivit av.
- Tränger sig före.
Ni får alla ett extra djävulskt ögonkast och riktigt djup suck från mig idag.

Kommentarer

Anonym sa…
Ok, kanske fel dag att påpeka det uppenbara, men öppna stickan och lägg fram den innan du lägger dig? Och kolla testlagret.se. Stor kram/Å

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.