Fortsätt till huvudinnehåll

Den tiden

Jag börjar bli rätt mör av alla vakna nätter. Det var typ omöjligt att sova på kräknätterna, sen sov jag dåligt två nätter efter dem för jag var så rädd att ha blivit smittad, och natten till idag var sängen ockuperad av arvsmassor och lillfjant. Jag "sov" på en smal remsa nära sängkanten med en katt på ansiktet. 

Men i denna hjärndimma är det dags att börja planera för en födelsedag och en julafton. Jag Googlar ihjäl mig i jakt på inspiration, lagerststus och priser. Det känns svårare att komma på rätt saker ju större de blir, i alla fall om man vill behålla visst överraskningsmoment och inte bara leverera en önskelista. Men bara kanske är jag några saker på spåren. Det skulle vara rätt skönt att få presenterna överstökade redan i helgen så jag slipper tänka på det sen. För planering är allt:
Själv önskar jag mig detta sköna broderi från The folklore company.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.