Fortsätt till huvudinnehåll

Dagens information

För mig var detta en god nyhet, men ingen överraskning:

Så klart man springer bättre med bra musik!

En annan studie som gick att läsa om på Illustrerad vetenskap kom väl fram till rena självklarheter:
Busa och röja när man nattar ger även oroligare sömn skulle jag säga.

Dagens roligaste mejl kom från Jula:
Jag har köpt en cykel i födelsedagspresent till Pyret. Den skulle monteras, och på ett litet kvitto stod preliminärt uthämtningsdatum den 25/11, och att sms skulle skickas när den var klar. Nu är det den 30/11 och jag har inte hört ett pip. Jag tänkte att något gått snett och mejlade och informerade om detta. 
Detta var svaret:
Eftersom frågan jag ställt gällde att jag inte hört något så fick jag ringa istället och sitta i kö i 9 minuter. Där svarade dock en trevlig person som sedan ägnade en timme åt att ringa butiken och få reda på att cykeln var klar. Förklaringen var att rea och advent kraschat systemen så sms inte skickats. 
Något hade gått snett alltså.

Något annat som gick snett var att testa toppspira på granen. 
Vi skippade den idén och gick på fluffig stjärna istället.
Så var den dagen över. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.