Fortsätt till huvudinnehåll

Bra dag

Kroppen hänger inte med riktigt, men jag kan inte sätta fingret på varför eller hur. För första gången på länge fick jag bryta morgonens löprunda, för det var så otroligt tungt. De kilometrar jag fick ihop sprang jag märkligt nog på bra tid, men pulsen var högre än någonsin och orken fanns inte där. Men benen kändes pigga, jag var inte särskilt andfådd, men jag kände mig trots det bara seg. Då är väl det ett tecken på att tagga ner, tänkte jag och tog en promenad istället, efter två försök att springa. 

Jag fick fylla på med bra energi på annat sätt; jag och Cous-Cous åkte in till stan.
Härliga söder.
Värsta härliga lunchen på Magnolia också:
Sedan är tydligen det där med secondhand ett släktdrag, så vi shoppade lite. Dagens fynd:
Klänning från Lindy Bop Uk:
Blus från Zara:
Blus från ett Thailändskt märke; Pena house:
Helt oklart vad jag ska med sommarklänning och kortärmad blus till när vintern närmar sig, men jag har heller aldrig påstått att det finns någon logik i mitt secondhand-shoppande. Det är helt och hållet luststyrt, skulle jag säga. 

Det var skönt att få en helg med gott sällskap, det behövs för att ladda upp och orka med framöver. Nu tar vi nya tag.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.