Fortsätt till huvudinnehåll

Oväntat innehåll

Okej, jag ska väl också kommentera vädret. Så det har snöat lite grann, och därför blivit kaos lite grann. 
Jag och kollegan hade pluggdag idag, vilket vi brukar ha tillsammans på jobbet för att få ut så mycket som möjligt av kursen. Jag pluggar alltid bättre med bra pluggkompisar som jag kan vrida, vända och kommentera innehållet ihop med. Idag slängde jag ut frågan om vi borde plugga hemifrån, för att ta sig till jobbet kanske skulle bli utmanande. Hon nappade på det förslaget.
Men. 
Polarn skulle lämnas i skolan. 
Vi gick ut.
Bara att nå porten var spännande. 

Polarn blev genuint lycklig av all snö och tyckte det var en fantastiskt härlig dag att få gå till skolan. Hela promenaden dit gjordes till ett äventyr.
Entusiasmen smittade av sig, jag kunde bara skratta åt att försöka ta sig in på skolan.
Men sen skulle jag ta mig tillbaka, utan att ha sällskap av den som tyckte det var världens bästa äventyr. Då kände jag mig bara blöt och bitter, en annan slags B.o.B. 

Förutom en sväng till affären under lunchen har jag hållit mig inne idag. Jag hoppas verkligen att det finns gångvägar att gå på imorgon.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.