Fortsätt till huvudinnehåll

Oh My God.

Efter ännu en härlig frukost;


gav vi oss iväg till Knejppbyn för att möta upp arvsmassornas bästis, som var sin sista vecka på Gotland innan de far tillbaka till Sydafrika. Hon hade ingen aning om att vi skulle vara där och blev vad man kan kalla för glad för sin överraskning.

Arvsmassorna röjde sedan loss bland båtar, hoppborgar, studsmattor, trampbilar, karuseller, radiobilar och fritt fall så svetten lackade. De tog bara paus för att äta lunch och kolla in Pippiteater. 


Trots att vi hängde där mellan 10 och 16.30 så var det inte tillräckligt, Pyret och bästisen var inte glada över att behöva säga hejdå. Som tur är kommer de tillbaka till Sverige i september, så vi har redan bokat in en ny dejt.

På vårt lilla plejs ute på landsbygden, där gästerna mest bestått av en busslast tyska pensionärer på cykelsemester (alltså lugnaste stället i stan) har vi fått grannar som har en skällig hund, och som spelar ABBA på hög volym med öppen dörr medan de förbereder sig för en kväll på stan. Kvinnan sjöng dessutom med i falsk ton medan hennes man försökte fråga henne saker. De är garanterat 60+. Idag sa någon tysk turist till dem, vi får väl se när vi behöver påpeka att fler personer försöker ha sin semester här.

Jag är helt slut efter en heldag i gassande sol med springande barn, och jag gissar att arvsmassorna kommer sova gott i natt. Så partypinglorna bredvid får hålla festen inne i Visby.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.