Fortsätt till huvudinnehåll

Dålig idé.

Dagens uppdrag från Sommarskuggan var att klappa en dinosaurie och att äta picknick inomhus.

Jag tänkte att vi kunde dra till Naturhistoriska museet och äta matsäck. Jag tänkte också att det skulle vara dåligt väder.

Så fel jag tänkte.

För det första så hade var annat fritidshem i stan bestämt sig för att också göra utflykt dit, så stället var knökfullt med hysteriska barn som få vuxna försökte ha koll på. Barn i grupp är lite Flugornas herre varning på emellanåt. Som när ett tiotal ungar kom dundrande fram till några figurer vi stod och tittade på, och försökte slita loss dem från sina podier.

Dessutom var det ju sol på himlen, så när jag föreslog att sitta ute och äta blev arvsmassorna lite oroliga eftersom Sommarskuggans uppdrag var att ha picknick inomhus. Jag sa att på en innergård säkert räknades.

Innan vi tittat på alla utställningar sa Polarn att det var så mycket folk, så högt ljud och så stökigt att hon ville åka hem. Jag höll med. Att komma ut därifrån var helt fantastiskt.

Nästa uppdrag får bli bättre Sommarskuggan, för det där gör jag inte om.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.