Fortsätt till huvudinnehåll

Kära dagbok.

Vi klev ut till det här imorse, när vi skulle till byggnaden som serverade en härlig frukostbuffé.


Om man vill, och vädret tillåter, så kan man inta sin frukost här:



Det var sagt att det fanns överhängande risk för dåligt väder idag, så vi tog en dag till för att utforska Visbys mer centrala delar. Först genom att gå utmed den där muren alla snackar om.


Sen fick vi använda vår vetenskapliga sida till ett besök på Fenomenalen. Arvsmassorna blev mäkta imponerade av den lilla, men roliga, showen de bjöd på. Jag gillade bygghörnan då högen med plus plus kunde lindra min pussel-abstinens.

Eftersom Fenomenalen låg precis bredvid Glassmagasinet tog jag det drastiska beslutet att vi behövde gå dit en gång till. Den här gången smakade jag Kinder-glass.

Vi promenerade runt lite till, och hann besöka Domkyrkan innan det där regnet alla pratat om dök upp.
Då beslutade vi att ta itu med nästa "inomhusaktivitet", Lummelundagrottorna.
Det var bitvis en utmaning för mig som med åren utvecklat lite klaustrofobi. Men visst var det coolt med alla alien-liknande formationer.



När vi åkte tillbaka till gården hade regnet dragit förbi och hela dagen gått.
Vi får väl se vilka äventyr som väntar imorgon, jag hoppas bara att det blir en dag utan värk från cystor, för det var knepigt att promenera runt hela dagen med det, märkte jag.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.