Fortsätt till huvudinnehåll

Call of duty paaartäääjjjj!

Vet ni?
Igår hände något helt otroligt.
Tant B.o.B. var vaken tills efter midnatt.
Trots att hon druckit alkohol.
Flera gånger.


Hon befann sig också mitt i en lokal där två coola dj:s spelade techno, eller nåt, tant vet inte, det var sånt med massa dunka dunka och blinkande lampor.

Helt otroligt.
Tant B.o.B. hade en rolig kväll.
Sen drabbades hon av ett stygn av dålig samvete när hon gick hem och mötte de som satt i kö när hon gick till festen, de som suttit i timmar i kylan för att få köpa spelet för dyra kronor precis när det släpptes vid midnatt.
B.o.B. hade varit inne i värmen, ätit och druckit, blivit underhållen av komiker och musik och kunde ta ett spel och en tisha på vägen ut.
Utan några kronor alls.


Sen kom B.o.B. på att livet är ju så; orättvist.
Livet är ju orättvist för B.o.B. också.
Så för en gångs skull kunde väl hon få slippa vara lite B.o.B. och bara ha en kul kväll.
Även om det kändes aningens overkligt att befinna sig där. Då.
Och aningens slitet att tanten kom hem 1.00, och gick upp 6.00, och har haft en lektion där hon skulle ge ett bokföredrag, och snart ska hålla sitt internationell-politik-föredrag.
Men det var värt det.

Kommentarer

Greken sa…
Snygg-Igor gav mig fel jävla hostmedicin, slemlösande och inte hostattacksmedicin! Fan vad kul att tant fick gå ut och roa sig igår! Det förtjänar du efter alla bra inlägg i den här bloggen :-) Och allt pluggande såklart! Jag har fått samma sjukdom som du. Jag lider med dig som hade den men jag är glad att du är frisk. Jag tror som du sa att jag aldrig kommer bli frisk... ALDRIG!
Jenny sa…
:) Det var du värd!

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.