Fortsätt till huvudinnehåll

Evighetslång väntan.

Det här med att vänta på saker och ting är svårt för mig.
Föddes utan tålamod.
Såg nu att tävlingen på http://blogg.evaemma.se/#post487 pågår ända tills den 15:e!!
Kära nån.
Vad länge att vänta på att veta om jag har vunnit, jag som verkligen vill vinna.
Treåringen i mig stampar med fötterna, hoppar jämfota och pressar fram krokodiltårar: Jag vill, jag vill, jag vill!
Fast under väntan så har jag läst hennes blogg, och kan för smörandes skull (det skulle visst öka vinstchanserna) konstatera skrämmande många liknelser.
Inte nog med det gemensamma Fexeus beundrandet, pluggandet, humorn, och smart som attan, jag upptäckte även detta:
Hon har ett bra namn (vet ni som vet vem B.o.B. är), hon gillar samma mat, är blond, bär glasögon, gillar böcker, gillar samma parfym, gillar inte Denise Rudberg, men gillar How I met your mother och framförallt Barney, och gillar Stewie (mom, mom, mom, mom...)
En sådan blogg får väl ändå inte ha paus?
(Säger jag som också tog en paus.)
Nu ska jag lära mig tålamod och vänta äääääända tills den 15:e för att se om en fattig student blir glad ägare av Fexeus biljetter.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.