Fortsätt till huvudinnehåll

Klantigt.

Här sitter jag med en kopp kaffe efter maten.
Efter en lång dag i skolan.
Med PMS.
Utan minsta sockerhaltiga bit hemma.
Så jäkla dålig planering.
Strunt samma med nyttighet, karaktär och annat trams.
Jag har till och med kasserat in tre MVG till idag, utan att köpa något att fira med.
Superklantigt.
Snart ska jag ju dra igång nästa ivf-period också, när jag känner mig tvungen att leka nån jädra Anna Skipper, så då blir det minsann inget godismofflande.
Jag förstår verkligen inte hur jag -planerings champion- kunde missa en sån uppenbar sak.
Pinsamt dåligt.
Jag skäms.

Kommentarer

Greken sa…
GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!!!!!! Ja, jävligt dålig planering av dig att inte ha något att fira med men du får väl tänka på Henrik Fexeus grejen så blir du nog glad igen :-) Fan vad du är duktig! Universitetet nästa! Kram
Jenny sa…
Hihi, ja det var klantigt ;)
Stort grattis till dina mvg. Fan vad bra du är!
Kram

Populära inlägg i den här bloggen

Äkta vara.

Jag har förstått att man som nybliven mamma ska... ...ta det lugnt. Helgad vare mysbrallan, Britney Spears-sunk-tofsen, bristen på mascara, håriga ben, dammråttor och oordning. Hittills har jag vägrat. Jag har klätt på mig, tagit en daglig promenad, fixat snygg tofs, sminkat mig, rakat benen och under minsta sovstund eller med hjälp av Babybjörn och babysitter städat, plockat, tvättat, handlat, lagat mat och tagit hand om katterna. Hittills. Med förkylning i kroppen tog jag time out och blev äkta mamma. Pyret klarar den här förkylningen lika bra som den förra, hon är tämligen oberörd. Hon leker full Stevie Wonder och kladdar mig i ansiktet, petar mig i näsan, drar mig i läppen, tafsar mig på brösten, slår mig på axeln och sparkar mig i magen när det är dags att sova. Hon hoppar jämnfota, skriker, stampar med fötterna och vevar frenetiskt med armarna i förhoppning om att fånga en förbismygande kissekatt. Hon skriker hysteriskt åt favoritleksaken när den rullar iväg och hon inte

Redo.

Vagnen has arrived. En Mountain buggy duet. Den vann på sina få 63 cm och vettiga pris. Lägenhet, trånga hissar, trånga butiker kombinerat med en ovilja att betala lika mycket som för en begagnad bil (speciellt nu när man vet hur lite man får för vagnar när man ska sälja dom) gjorde valet, inte enkelt, men begränsat. När man har rattat de fjuttiga 63 centimetrarna här hemma och det känns som en gigantisk vagn så antar jag dessutom att 74 centimetrar skulle kännas rätt jobbiga. Sen är det väl som många barnvagns säljare verkar säga Den perfekta vagnen finns inte. Nu ska vi bara våga testköra detta vidunder.

En kulinarisk resa.

Pyret har idag tagit sig över hela världen bara med maten. Eller, faktiskt, bara med ris. Till lunch åt hon asiatiskt; stekt ris. Till mellis blev det svenskt; Risifrutti. Till middag tog hon sig söder ut med lite italienskt; risotto. En sådan världsvan liten dam vi har fått. Även om hon blir lite ensidig emellanåt.