Fortsätt till huvudinnehåll

Call of duty paaartäääjjjj!

Vet ni?
Igår hände något helt otroligt.
Tant B.o.B. var vaken tills efter midnatt.
Trots att hon druckit alkohol.
Flera gånger.


Hon befann sig också mitt i en lokal där två coola dj:s spelade techno, eller nåt, tant vet inte, det var sånt med massa dunka dunka och blinkande lampor.

Helt otroligt.
Tant B.o.B. hade en rolig kväll.
Sen drabbades hon av ett stygn av dålig samvete när hon gick hem och mötte de som satt i kö när hon gick till festen, de som suttit i timmar i kylan för att få köpa spelet för dyra kronor precis när det släpptes vid midnatt.
B.o.B. hade varit inne i värmen, ätit och druckit, blivit underhållen av komiker och musik och kunde ta ett spel och en tisha på vägen ut.
Utan några kronor alls.


Sen kom B.o.B. på att livet är ju så; orättvist.
Livet är ju orättvist för B.o.B. också.
Så för en gångs skull kunde väl hon få slippa vara lite B.o.B. och bara ha en kul kväll.
Även om det kändes aningens overkligt att befinna sig där. Då.
Och aningens slitet att tanten kom hem 1.00, och gick upp 6.00, och har haft en lektion där hon skulle ge ett bokföredrag, och snart ska hålla sitt internationell-politik-föredrag.
Men det var värt det.

Kommentarer

Greken sa…
Snygg-Igor gav mig fel jävla hostmedicin, slemlösande och inte hostattacksmedicin! Fan vad kul att tant fick gå ut och roa sig igår! Det förtjänar du efter alla bra inlägg i den här bloggen :-) Och allt pluggande såklart! Jag har fått samma sjukdom som du. Jag lider med dig som hade den men jag är glad att du är frisk. Jag tror som du sa att jag aldrig kommer bli frisk... ALDRIG!
Jenny sa…
:) Det var du värd!

Populära inlägg i den här bloggen

Äkta vara.

Jag har förstått att man som nybliven mamma ska... ...ta det lugnt. Helgad vare mysbrallan, Britney Spears-sunk-tofsen, bristen på mascara, håriga ben, dammråttor och oordning. Hittills har jag vägrat. Jag har klätt på mig, tagit en daglig promenad, fixat snygg tofs, sminkat mig, rakat benen och under minsta sovstund eller med hjälp av Babybjörn och babysitter städat, plockat, tvättat, handlat, lagat mat och tagit hand om katterna. Hittills. Med förkylning i kroppen tog jag time out och blev äkta mamma. Pyret klarar den här förkylningen lika bra som den förra, hon är tämligen oberörd. Hon leker full Stevie Wonder och kladdar mig i ansiktet, petar mig i näsan, drar mig i läppen, tafsar mig på brösten, slår mig på axeln och sparkar mig i magen när det är dags att sova. Hon hoppar jämnfota, skriker, stampar med fötterna och vevar frenetiskt med armarna i förhoppning om att fånga en förbismygande kissekatt. Hon skriker hysteriskt åt favoritleksaken när den rullar iväg och hon inte

Redo.

Vagnen has arrived. En Mountain buggy duet. Den vann på sina få 63 cm och vettiga pris. Lägenhet, trånga hissar, trånga butiker kombinerat med en ovilja att betala lika mycket som för en begagnad bil (speciellt nu när man vet hur lite man får för vagnar när man ska sälja dom) gjorde valet, inte enkelt, men begränsat. När man har rattat de fjuttiga 63 centimetrarna här hemma och det känns som en gigantisk vagn så antar jag dessutom att 74 centimetrar skulle kännas rätt jobbiga. Sen är det väl som många barnvagns säljare verkar säga Den perfekta vagnen finns inte. Nu ska vi bara våga testköra detta vidunder.

En kulinarisk resa.

Pyret har idag tagit sig över hela världen bara med maten. Eller, faktiskt, bara med ris. Till lunch åt hon asiatiskt; stekt ris. Till mellis blev det svenskt; Risifrutti. Till middag tog hon sig söder ut med lite italienskt; risotto. En sådan världsvan liten dam vi har fått. Även om hon blir lite ensidig emellanåt.