Fortsätt till huvudinnehåll

My evil plan.

Det blir trerätters middag till maken.
Laxcheesecake (fast med räkor)
Örtmarinerad hjortfilé med potatiskaka och rödvinssås
Mango- och blåbärssorbé med chokladflarn.
Till det vin.
Och ett par filmer.
Nu tänker ni att B.o.B. är väldigt romantisk, omtänksam, generös och vansinnigt snäll.
Moaaahaaahaaaa.
Det är bara en del i min elaka plan.
Jag smörar hejdlöst eftersom jag vill åka till IKEA imorgon.
Maken vill inte åka till IKEA. Aldrig.
Efter min uppoffring kommer han känna sig tvungen.
Moaaahhaaaahaaaa.
Fast planer har ju en tendens att gå i stöpet.
Nu kom maken hem med present, en blomma.
Blommor kan ju säga så mycket, jag antar att den här säger att han känner mitt innersta väsen väldigt väl:

Kommentarer

Greken sa…
Haha. Men hallå du är ju omtänksam, generös ch vansinnigt snäll!!!!!! Nu är det jag som ligger i sjukstuga. Fan vad tråkigt det är. Saknar dig!

Populära inlägg i den här bloggen

Äkta vara.

Jag har förstått att man som nybliven mamma ska... ...ta det lugnt. Helgad vare mysbrallan, Britney Spears-sunk-tofsen, bristen på mascara, håriga ben, dammråttor och oordning. Hittills har jag vägrat. Jag har klätt på mig, tagit en daglig promenad, fixat snygg tofs, sminkat mig, rakat benen och under minsta sovstund eller med hjälp av Babybjörn och babysitter städat, plockat, tvättat, handlat, lagat mat och tagit hand om katterna. Hittills. Med förkylning i kroppen tog jag time out och blev äkta mamma. Pyret klarar den här förkylningen lika bra som den förra, hon är tämligen oberörd. Hon leker full Stevie Wonder och kladdar mig i ansiktet, petar mig i näsan, drar mig i läppen, tafsar mig på brösten, slår mig på axeln och sparkar mig i magen när det är dags att sova. Hon hoppar jämnfota, skriker, stampar med fötterna och vevar frenetiskt med armarna i förhoppning om att fånga en förbismygande kissekatt. Hon skriker hysteriskt åt favoritleksaken när den rullar iväg och hon inte

Redo.

Vagnen has arrived. En Mountain buggy duet. Den vann på sina få 63 cm och vettiga pris. Lägenhet, trånga hissar, trånga butiker kombinerat med en ovilja att betala lika mycket som för en begagnad bil (speciellt nu när man vet hur lite man får för vagnar när man ska sälja dom) gjorde valet, inte enkelt, men begränsat. När man har rattat de fjuttiga 63 centimetrarna här hemma och det känns som en gigantisk vagn så antar jag dessutom att 74 centimetrar skulle kännas rätt jobbiga. Sen är det väl som många barnvagns säljare verkar säga Den perfekta vagnen finns inte. Nu ska vi bara våga testköra detta vidunder.

En kulinarisk resa.

Pyret har idag tagit sig över hela världen bara med maten. Eller, faktiskt, bara med ris. Till lunch åt hon asiatiskt; stekt ris. Till mellis blev det svenskt; Risifrutti. Till middag tog hon sig söder ut med lite italienskt; risotto. En sådan världsvan liten dam vi har fått. Även om hon blir lite ensidig emellanåt.