Fortsätt till huvudinnehåll

Andra.

Med kvällens andra film byter vi spår totalt:

Koreansk thriller.
Typ.
En bizarr och brutal historia om en mördare med en och annan skruv lös (fast det har de väl alltid) som ställs mot en man ute efter hämd.
Grymt.
Plågsamt.
Coooooolt.
Om man gillar blod, påhittiga sätt att detaljerat plåga en sadistisk mördare och allt med minimalt med repliker men maximalt med ansiktsuttryck, då är det för dig.
När den här rullen kommer som en dålig amerikansk remake (vilket den säkert kommer göra), kommer de totalt tappa bort finnessen med den här filmen, alla små nyanser som gör den så mycket bättre, och bara koncentrera sig på blod och action.
Helt ointressant.
För ovanlighetens skull hade Videoguy rätt, det var en bra film, helknäpp, men bra, och klart sevärd för oss som gillar sånt.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.