Fortsätt till huvudinnehåll

Dagens Vab

Vi klarade oss tydligen. Men det borde jag väl inte säga för då blir vi väl smittade allihop.

Jag försökte roa det lilla livet så gott jag kan. Vi spelar spel klockan 9 på morgonen, tittar på film tillsammans, leker med den lika rastlösa katten och tar en promenad.
Till lunch får önskemålen trilla in för att hon ska återfå aptiten, det kan ju hon ha lite svårt med. Hon var bombsäker på att en fluffig omelett med jordgubbar och en ostfralla var grejen. 
Sen ville hon måla. Inte färglägga, var hon noggrann med att förklara, utan måla. Det ville Pyret också vara med på när hon kom hem, så det blev skapande verkstad i vardagsrummet.
Jag gav mig på svart canvasduk igen. Det känns som att det är lättare att skissa upp motivet innan på den.
Sen är det så himla roligt att leka med färgerna mot det svarta. Vi satt i 3 timmar och kladdade innan vi fick ta en paus. Nu står motiven och väntar på att avslutas.
Jag tackade Polarn för att hon kom med förslaget, det var en jättehärlig stund tillsammans.

Lika härligt är att imorgon ska vi inte vabba. Polarn kommer ha massor med människor och uppgifter som stimulerar alla hennes sinnen, och jag med. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.