Fortsätt till huvudinnehåll

Utmaning

Vi ägnade större delen av dagen här idag:
Boda Borg i Oxelösund.

Jag har hört från flera vänner att det skulle vara värt ett besök. Ett ställe fullt av olika rum med olika svåra uppdrag att lösa. En del var mest kluriga, en del var kluriga och lite fysiskt krävande och en del var kluriga och mer fysiskt utmanande. 

Det tog sin lilla tid att lista ut hur det funkade, sen tog det sin lilla tid att lista ut de olika rummen man hamnade i. Varje gång man gjorde fel eller inte hann klart så fick man börja om från början, alltså sattes även tålamodet på prov. Det har sällan varit så roligt att känna sig så korkad och klumpig.

Jag tror säkert att vi kommer åka dit igen, då ska jag tänka på att ha långbyxor så jag slipper få knäna uppskrapade. Jag ska komma ihåg att stretcha mer tills dess så att jag inte behöver komma hem med så många blåmärken på ryggen. Jag ska också boka in Tacobuffén mer i mitten på dagen så att energin räcker hela vägen. 

Imorgon väntar utmaningen att som vanligt ge mig ut på den längre av veckans löprundor, efter den här fullkomligt utmattande veckan. Spännande. 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.