Fortsätt till huvudinnehåll

På rutin

Livet blir inte så mycket mer spännande än vardagen. Rutiner, rutiner, rutiner. 
Jag går till skolan.
Jag går till jobbet.
Jag går hem.
Jag springer korta rundan (eller styrketränar).
Jag roar mig med att försöka laborera med tempot på promenaderna och löpningen. Kan lugnare promenadtempo på löpardagar öka orken, eller är det bättre med lägre tempo på styrketräningsdagar? 
Sen blir ju mätningarna lite si och så när jag glömmer stänga av när jag kommer hem, så jag låtsas ju egentligen bara ha någon koll. 

Att ha kort löprunda på tisdagar, som också är middag-hos-mormor-dagen är kanske den största utmaningen. Inte helt lätt att springa efter god middag (fyllda rullader med gräddsås och potatis) med efterföljande fika (sockerkaka med fyllning och kakor). Men utmaningar lättar ju också upp i vardagsrutinerna. 

Något annat som roar mig i vardagen är secondhandfynd. Här är senaste:
Ännu en jumpsuit, denna gång i mörkblått linnetyg. Älskar jumpsuits, som att komma undan med att gå hela dagen i pyjamas. Casual everyday. 

Och imorgon är det ännu en vardag, med samma rutiner.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.