Fortsätt till huvudinnehåll

Kungen i avslut

Det blev en lite annorlunda arbetsdag. Vi ägnade en del tid åt detta:
Kubb, tårta och godis.
Chefen skulle vidare och bli ännu mer chef, så det var dags att säga hejdå. Vilket det egentligen inte är, för att flytta en våning är ju inte som att försvinna. 
Men en bra ursäkt för att ha en liten Kubbturnering i gassande sol, följt av socker i mängder, var det. 

Det där sockret behövdes för att klara övriga dagen som kantades av möten av varierande kvalitet. Att prata om saker som borde gjorts som många inte orkat göra, eller saker som behöver göras men många blir rädda för och inte vill göra, eller saker som många tycker att någon annan borde göra men inte behöva göra själv, det är inte superintressant. Så jag har verkligen inte bara roat mig idag. 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.