Fortsätt till huvudinnehåll

Inom ramen.

Ut med det gamla och in med... ...något annat gammalt.
Mitt inredningsprojekt att byta ut tråkiga Ikea Ribba-ramar till lite äldre tunna guldramar är genomförd. Jag hade den galna turen att gå på secondhand för några veckor sedan och hitta 6 stycken ramar; två av en sort i rätt storlek för 25 spänn styck och fyra av en annan sort i rätt storlek för 20 spänn styck. Idag har jag pillat ut små stift på baksidan av 6 ramar, för äldre ramar låser in sina bilder som det är Fort knox, gjort rent glasen och pillat tillbaka alla stift igen. Alltså jag tog ut bilderna ur Ribba-ramarna och satte in dem först, jag är inte helt snurrig. Än.

Nu är det klart.
Det tog sin tid, jag stötte på lite hinder på vägen och spillde blod av övningen, att få ihop och sätta upp 6 ramar är inte den lätta fritidssysselsättning man förväntar sig.
Det blev inte millimeterjämna rader, eftersom gamla ramar hängs på ståltrådar som inte går att avgöra avståndet med lika bra som fasta krokar på baksidan.
Men jag är nöjd.

Vad ska jag nu ha för projekt.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.