Fortsätt till huvudinnehåll

Exklusivt.

Jag har shoppat idag.
Ett par pumps från Vagabond.
En blus från J Lindeberg.
En kjol i ull från Karl Lagerfeld.
En kavaj från Ströms.
Jag kände att det var dags att unna mig lite exklusiv kvalitet.

Det var tur att det var lönehelg, skorna gick på 20 riksdaler och kläderna sisådär 40-45 spänn ihop. Svårt att säga exakt eftersom de säljs på kilopris och jag sänkte märkesgraden lite och köpte en kjol från enkla H&M också. Totalen för alla kläder blev i alla fall 53 kronor. För att hålla mig jordnära köpte jag ett par vanliga slip ons från x-it, fast silvriga for the bling, för 20 lappen också. 
Ett par slip ons till Pyret och två par tygsneakers, ett par var till arvsmassorna, ramlade ner i korgen eftersom barnskorna kostade 10 kronor paret.
Jag riktigt ruinerade mig.

Har jag nämnt att jag gillar secondhand.

Kommentarer

greken sa…
Wow vilka kap du gör! I höst när jag är fattig studenr/arbetslös får vi boka nån dag för loppishäng!
B.o.B. sa…
Jaa! Som när vi var studenter ihop för så många år sedan nu :)

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.