Fortsätt till huvudinnehåll

Vad pratar de om?

Nu har jag provat det där med att springa på kvällen några gånger. Jag har fortfarande inte helt listat ut hur andra gör för att få till det, så för mig går det sådär. 

Ett problem är att jag är svinhungrig när jag kommer hem, och ska ordna middag till två lika svinhungriga barn. Jag kan inte springa före middagen, för då behöver vi alla tre vänta på mat. I familjen "hangry" är det inte rekommenderat att vänta på mat. Jag vill heller inte att arvsmasssorna äter utan mig, för middag äter man tillsammans, det kommer jag hålla hårt på. Så då får jag äta lite mindre portion till middagen och äta mer efteråt, för man vill inte springa och känna sig mätt. Men det känns sisådär att sitta med två tjejer och peta i maten. 

Ett annat problem är att jag behöver springa innan arvsmassornas nattning. Alltså hinner jag inte helt smälta middagen innan jag ska ge mig ut,  oavsett portionsstorlek. Dessutom har jag redan gått minst 8 kilometer powerwalk under dagen så benen är lite trötta redan. 

Så mina rundor har känts rätt tunga får jag säga. Just idag skulle jag lägga på komponentenrna mensvärk, och lätt uttorkning på grund av medicineringen för blödningar. Jag får samma tider som vid morgonrundan, men upplevelsen är definitivt tuffare.

Jag tänker inte ge upp dock, jag ska prova lite till.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.