Fortsätt till huvudinnehåll

En helt vanlig dag

Vissa dagar är inte alls speciella, men ändå fulla av små moment som gör det till en lite bättre dag. 

Som att kollegan var tillbaka från en resa, full av energi hon så tydligt saknat innan resan. Då blir man ju lite lycklig.

Som att en annan tillfällig kollega fick vara kvar ett par veckor till, så vi får nytta av fin kompetens ett tag till. Då blir man ju lite positivt överraskad.

Som att man blir erbjuden att ha ansvar för ett nytt arbetsmoment. Då blir man ju lite stolt.

Som att man får laga middag tillsammans med Pyret. Då blir man lite varm i hjärtat.

Som att man kan klämma in träningspasset medan middagen blir klar. Då blir man lite glad.

Som att man får sitta i lugn och ro och läsa första utvalda sommarboken med arvsmassorna innan läggdags. Då blir man lite nöjd.

Som att Polarns öron ser bättre ut redan. Då blir man lite lättad.

En sådan dag, full av små ögonblick som glimmar förbi och påminner om vad som gör en lycklig, på en sådan dag kan man till och med fortsätta vara glad fast mensen kom hela 10 dagar tidigt. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.