Fortsätt till huvudinnehåll

Rutiner

På jobbet bjöds det på glass från Ben & Jerrys inför sommaren:
Aldrig fel med lite glass! Borde bjudas på efter varje lunch.

När jag kom hem kom Lillfjant, som vanligt, och mötte mig i hallen. Vår rutin är då att jag lyfter upp henne och hon ligger på min arm medan jag går runt och fixar och donar.
Det var något lättare när hon var mindre, men hon tycker uppenbarligen att hon får plats för hon brukar vägra gå ner.

Många har hävdat att springa på kvällen är skönare än att springa på morgonen, så jag bestämde mig för att prova.
Det gick väl hyfsat, men det verkar gå bättre för mig att springa på morgonen. Kanske sprang jag för snart efter middagen. Kanske är det för tungt att springa på kvällen eftersom jag går så mycket under dagen. Eller så behöver jag prova några gånger till för att hitta rätt tidpunkt och upplägg. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.