Fortsätt till huvudinnehåll

Lägga livspusslet i Covid-tider

För att saker ska gå fortare för personal inom vården så ska vi egentligen beställa Covid-test genom ett särskilt "personalspår". Min kollega har försökt beställa sedan måndags utan att lyckas för att det är "fel på beställningsnyckeln". Samma svar fick jag när jag loggade in, så jag beställde genom det vanliga spåret. Eftersom vi har bil kunde jag få tag i tid för ett Covid-test "redan" på lördag. 
Med all respekt för att systemet är sjukt belastat just nu, men om de inte ens får till tekniken trots flera dagars fel så har de väl inte ens en chans att få det här att funka. 

Det jag har roat mig med mellan huvudvärk, yrsel och lätt illamående är självklart detta:
Pussel! 
Jag älskar just de här Jan Van Haasteren, så himla roliga att lägga. 

Annars har jag mest försök hålla humöret uppe och låta bli att känna mig stressad. Jag har lite svårt att orka med en sjuksväng till känner jag. 
Man kan ju alltid lita på Villfarelser för att få en bra beskrivning på tillvaron:

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.