Fortsätt till huvudinnehåll

Ändrade planer

Jag hade just lagt mig så kom herr B.o.B. med Polarn, hon mådde illa. Hon började kräkas vid 23, jag började vid 1. Sen var det kräkfest hela natten och morgonen. Det var våldsamt. När kräkningarna upphört igår hade jag brutalt ont i kroppen och var hysteriskt uttorkad. Jag fick i mig en Resorb mot kvällen innan jag somnade om och sov hela natten. 

Idag är alla symtom på kräksjuka över (varför det heter kräksjuka när man också springer konstant på toaletten är ju oklart), och arbetet med att fylla på vätska och näring har påbörjats. Precis som vanligt så återhämtar sig Polarn snabbt och är mycket piggare än vad jag är. 

Jag har under hela plågan haft sällskap av kattbebis. Hon sov bredvid mig hela natten, gick efter mig till toaletten, väntade och gick sen tillbaka till sängen och la sig, varje gång. Hon var märkbart bekymrad. Idag sover hon också ständigt i mitt knä.
Så jobb- och skolstart fick skjutas lite på. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.