Fortsätt till huvudinnehåll

To da southside

Tack vare bjussiga blom- och kattvakter (svårast är att vara blomvakt med min gerillaodling, katten är ju såväl oproblematiskt som rätt gullig) var det dags för Roadtrip!!
Vi åkte uppåt landet förra gången så nu åkte vi nedåt.

Vi rev av festen med ett besök på Skåne djurpark. Där fanns flera aktiviteter för ben som suttit stilla allt för många timmar och arvsmassorna röjde loss på två hinderbanor och en klätterställning, och vi provade alla att gå äventyrsbanan.
Jag låtsades att jag var med i Indiana Jones.

Det var rejält gung i de där hängbroarna och jag som typ tappat 90% av mitt balanssinne hade sjöben långt efteråt. Trots att jag egentligen inte alls uppskattade att gå den där banan, så gjorde vi det två gånger, för den har två olika vägar att välja. Första gången stod vi länge i kö, andra gången såg vi att kön var helt borta strax innan stängning.

Sjukt trevlig personal överallt och fin miljö, men riktigt usel mat såväl i smak som i utbud och servering. Vi väntade 20 minuter på korv med mos/pommes, det mesta i det skrala sortimentet var dessutom slut. 

Med 6 timmar bil och 5 timmar djurpark var det rätt skönt att landa på hotellet, och vilket hotell!
 Också med sjukt trevlig personal.

Nu väntar några dagar med utomhusaktiviteter och frukostbuffé. Jag är så lättad över att få komma iväg lite till och slippa alla måsten så ni anar inte. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.