Fortsätt till huvudinnehåll

Som sockervadd för själen

Vi checkade ut från fantastiska Hotell Stensson som hade så himla trevlig personal,
(hotellstädare skapar så ofta stämning och trivsel med små medel, arvsmassorna uppskattade verkligen omtanken mot gosedjuren)

och avrundade Österlen med vandring mellan Christinehofs slott och Höllemölla vattenfall. Vädret tillät en avslappnad klädsel
Det måste vara åldern eller nåt, men jag får inte nog av alla dessa vyer i naturen. Endorfinerna pumpar lika mycket av intrycken som av pulshöjningen man får av att beta av kilometer efter kilometer.
Arvsmassorna roar sig med att fånga grodor, gräshoppor och fjärilar.
De är så himla duktiga på att gå, idag blev det drygt en mil avverkat, först via Hallemöllaleden, och på vägen tillbaka via Skåneleden. 

Vi avslutade med en fika på Kaffestugan Alunbruket.
Helt underbart!!

Nu är vi här:
Götelaborrrg.
Efter några naturdagar tar vi en stadsdag innan vi återvänder hem. Det är ju en promenadvänlig plats det här med.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.