Fortsätt till huvudinnehåll

Energi

Arbetsdagen började så här:
Kollegan bjöd på nybakat bröd som var så varmt att smöret smälte. Då orkar man med dagen på ett så mycket bättre sätt, frukost är viktigt.

En annan kollega hade fått en smartwatch och vi började prata olika mätningar vi roat oss med. Jag hade missat den här:
Till att börja med får jag uppmärksamma er på meningen "Din konditionsålder är 27". Så roligt. Skulle vara ännu roligare om det kändes så.
Sen kan jag inte så mycket om siffran och hur den ska tolkas, men hittade den här informationen när jag grävde ner mig i ämnet:
Enligt den så är 39 ett bra värde för blivande tanter på 46.

Så mina promenader, intervaller och hemma-styrketräning i lätt amatörmässigt anda är väl alldeles tillräcklig för ge kroppen den energi den behöver. Tydligen.

Nu ska jag gräva ner mig i ämnet Heart rate variability. För skojs skull.

Kommentarer

Erik sa…
Intressant blogg... Kommer nog följa den lite mer.

Hoppas du fortsätter!

/Erik

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.