Fortsätt till huvudinnehåll

Bingo!

När jag vaknade och klev upp först av alla, fick jag sällskap i soffan. Lillkissen började spinna, kelade och la sig för att sova i mitt knä!
Och denna händelse upprepade sig igen på kvällen. 

Alltså den känslan är obetalbar. Första gången en katt väljer att sova på en är magisk. Eller, nästan varje gång är lite magisk, jag känner mig alltid utvald. Jag fick självklart kramp i benen och ena foten somnade, eftersom jag inte vågade röra en enda muskel i kroppen förrän hon vaknade. 

Vinst på Trisslott känslan fortsatte när vi lämnade av arvsmassorna på lekträff efter lunch och fick veta att vi inte behövde hämta förrän vid 20.00. Whaaaat?? Vad ska vi göra med så mycket tid för oss själva? (vi är inte bortskämda med barnvakt som ni kanske märker).
Vad valde vi att göra då?
Vi åkte till Långbro värdshus och åt en fantastisk sen lunch/tidig middag.
For sedan vidare till Härrängens gård för fika. 
Åkte hem och tittade på film, som inte behövde stoppas varje kvart på grund av livsviktiga frågor som bara dyker upp efter läggdags.
Lyxigt eller hur? (Som sagt, inte bortskämda)
Men viktigt: Jag städade icke! Inga hushållssysslor blev utförda under dessa timmar utan barn närvarande. 

Det är sådana här dagar man börjar undra om magiska enhörningar kanske finns, trots allt. 



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.