Fortsätt till huvudinnehåll

Vilken dag

Iklädd det senaste sportmodet, om man vill se ut som att man klev ut på gatan 1993, gav jag mig ut på en runda tidigt imorse.
Och även utan coola kläder så lyckades jag få till min bästa runda hittills. Jag fick till och med en notis med en liten pokal på klockan. Löjligt vad tillfredsställande en digital pokal kan vara för någon som ändå håller löjligt lågt tempo och kämpar för att springa i mer än några minuter åt gången. Men all aktivitet är bra.

När himlen såg ut så här anade jag att det skulle bli härligt väder idag.
Så vi planerade en utflykt. Ett av sommarens cykelmål hade öppet med uteservering, så vi gick dit. Alltså kolla utsikten!
Och för första gången på länge kunde vi äta lunch ute. Ute som i på servering. Det var så tjusigt coronaanpassat med fiffigt kösystem och man kunde ju sitta utomhus i solen. Kolla på det här:
Wallenbergare, jag dog en smula. Vi unnade oss att sitta kvar en stund i solen och ta en fika också.
Trots denna rejäla promenad tog jag tag i vårstädning av balkong och uteplats när vi kom hem. Vilken känsla! Förutom allt damm, grannens fimpar och fågelbajs, så var det så mycket vårkänsla. Nu blir jag sugen på att plantera blommor.

Men sen vilade jag, det behövdes.
Tänk vad mycket energi lite sol kan ge.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.