Fortsätt till huvudinnehåll

Goda nyheter

Dags för återbesök hos veterinären.

Vid förra besöket var värdet som ska ligga under 350 (eller nåt liknande, det var många siffror idag) på 770. Idag var det på 465. Ett par andra värden hade hamnat inom normalvärdet och hon hade gått ner från 5 kilo till 4,6. Det värdet som hade minskat minst var ett av levervärdena, vilket kunde bero på diabetesen, eller att hon har bantat. 

Summa summarum; det finns en god chans att hon kan bli tillräckligt förbättrad av att bara byta foder. Den risken som finns kvar är att hennes lever har tagit för mycket stryk. 

Yey, ändå.
Hon var inte nöjd när vi kom hem, och hon var alldeles hes av allt skrikande i bilen dit och hem. 
Jag vågar hoppas på att det här går vägen.

Dagens aktivitet
Jobbpromenaderna.
Kändes så himla segt imorse, men när jag tittade på hur mätningen såg ut så var det precis som det brukar:
Eftersom jag fastnar vid rödljus och övergångsställen lite här och där så är det fart och tempo i rörelse som är intressant, för medelvärdet kan sinkas rejält av all väntan. Dessutom är det roligt att se att jag med vinterskor och ryggsäck närmar mig samma tempo som när jag är klädd för träning. 
Jaha, sådana saker har jag nördat ner mig i, tydligen.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.