Fortsätt till huvudinnehåll

Kära hjärtans

För arvsmassorna var det en stor dag; Alla hjärtans dag. De hade kanske inte så stort grepp om vad dagen handlade om, men tar alla chanser till att fira saker. 

Jag dukade fram frukost med varsin Alla hjärtans dag mugg i present för att inleda dagen. Och efter en promenad där vi kollade att Mandarinanden var kvar, det var den,
tittade på en övning med ambulanshelikopter 
och sagt hej till solen
köpte jag varsin Alla hjärtans dag bakelse till oss.
Arvsmassorna ville ha mer firande, och hur mycket mer kan jag ge än att göra klart deras halsdukar. De var nog rätt nöjda med dagen till sist.
De hade lite önskemål om ändringar från mönstret, som att ändra lite färger, skippa rosiga kinder och enhörningshorn. Men jag tycker att jag lyckades komma bra nära originalet.

Dagens aktivitet bestod kanske mest av att knata runt lite här och där. Men för att fira dagen klämde jag in en dejt med crosstrainern till kvällen också.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.