Fortsätt till huvudinnehåll

Naturen ställer upp

En liten Mandarinand råkade irra bort sig och hamna i den lokala ankdammen. Vips så var dagens utomhusaktivitet fixad!
Ser ut som en seriefigur.

Aldrig har väl vår lilla ankdamm varit så välbesökt och det var länge sedan jag såg så många riktiga och proffsiga kameror. 

Det var lite av en bra uppstart inför kvällens Mello. En färggrann fågel i en liten damm, omåttligt populär och flitigt fotograferad. Själv gled den mest runt och nöp till alla vanliga änder som kom för nära. Äkta drama.

På tal om Mello så är det ju så fint för att det finns något för alla. Jag gillade nostalgitrippen till 90-talet, Pyret gillade Dotter och Polarn gillade Eva och Eva. Alla gillar olika. 

Dagens aktivitet gick bättre än förra helgen, för i morse kom jag ut på min intervallrunda. Det tog emot rejält, jag kände mig stel och tung. Men jag tog mig runt med lite anpassning av längden på intervallerna. Yey jag.
Det är ju inte de passen man känner av framstegen som man ska känna sig stoltast över, utan de där man känner av bakslaget men genomför dem ändå.
Jag gjorde också ett kort cirkelpass när jag kom hem, innan stretching/yoga, bara sådär. Och trots en ganska lugn dag så skrapade jag ihop 12412 steg på stegräknaren. 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.