Fortsätt till huvudinnehåll

Pust

43 grader i Madrid var så mycket enklare än 33 i Malaga. Här är det sådan där fuktig värme som gör hela huden klistrig och lungorna ansträngda.
Efter en kamp vid frukostbuffén tog vi trots det en promenad upp och ner för backar, till stranden.
På Gotland kan arvsmassorna plocka fossiler, här kan de plocka snäckor.
Eller, jag plockade jag med, de var jättefina!

Pyret suckade lite på vägen till tillbaka till hotellet när jag ville stanna och titta på blommor. Men så stannade hon själv och ville att jag skulle fota en blomma. Ha! Jag har smittat henne.
Sen blev hon allt lite stolt när jag anammade hennes idé för att bära handväska när det är varmt och de skaver på axeln.
Dra ner den runt midjan, dra åt axelremmen och bär den som magväska. Funkar hur bra som helst.

Arvsmassorna ville inte bada i havet, det förstår jag för vattnet var ju svinkallt, men de ville bada i poolen. Pyret hade övat med Polarn först på Gotland, sen i poolen på förra hotellet och lärt ut allt hon själv fått lära sig på simskolan. Idag simmade Polarn både över och under ytan och kunde stå på händerna på botten. Det var så kul att se dem plaska runt som små fiskar. Jag vågade vara med och plaska, faktiskt.

Bäst idag var att jag kunde avsluta andra medhavda boken.
Borta bäst av Sara Kadefors, med en huvudkaraktär som jag aldrig riktigt kunde bestämma om jag tyckte om eller irriterade mig på. 

Till kvällen var det dags för nytt uppträdande utanför rummet, Flamenco.
Jag kommer få sova om en halvtimme eller så. Det här stället är inte för 40 plussare. 




Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens dag

Jag har ju helt glömt att berätta hur jag maxde den första sommarvarma och soliga dagen på året (i lördags)? Man följer med Cous-cous på en trip till Trosa. Där fanns Vintage sale med olika fynd: