Fortsätt till huvudinnehåll

Lördagstips

En arbetskamrat hade köpt knäckebröd, och det kanske inte låter så revolutionerande, men det kan det vara. Jag blev nyfiken och köpte ett paket och provade.
Wasa Falu rågrut med chia och havssalt. Jag är helt besatt nu, så jäkla gott. Krispigt, sött och salt. Helt utan samarbete, men skulle inte tacka nej till några kartonger, typ. 

Lillfjant har hittat en annan godbit:
På något sätt har hon letat fram en marshmallow hon snott vid något tillfälle. Oklart när eftersom vi inte haft det hemma  på länge, men den är ändå mjuk. Kan det vara värmen som påverkat den kanske? I alla fall, Lillfjant älskar marshmallows, hon bär runt dem och springer efter dem som den galning hon är, men bara om de är lite mjuka. Så snart de blir hårda så är de ointressanta. Synen av att hon kommer springande genom rummet, småkvittrande, med en marshmallow i munnen, som hon släpper ner, skriker på och sen skjuter iväg och något håll, är så gullig att jag tänker att vi alltid måste se till att hon har en. 

Dagens secondhandfynd:
En rar bricka i rotting för 20 spänn. Den fick bli uppsamlingsplats till min nostalgi-keramik, men kanske får ett annat uppdrag senare.
Det blev också ett par fest/kostymbyxor från Zara.
Också 20 spänn. 

På Dollarstore hittade vi påsklämmor som inte verkade så effektiva:

Sen vilade jag, för jag känner mig inte riktigt återställd. Lite av ett okänt begrepp för mig; "vila", och tröttheten har vilt slagsmål med rastlösheten efter så mycket stillasittande, och ingen träning. Men jag vill inte riskera semestern, inte heller vill jag få nålar i halsen igen, så jag anpassar mig. Vuxet, eller hur?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens dag

Jag har ju helt glömt att berätta hur jag maxde den första sommarvarma och soliga dagen på året (i lördags)? Man följer med Cous-cous på en trip till Trosa. Där fanns Vintage sale med olika fynd: