Fortsätt till huvudinnehåll

Ordningen återställd

Det blev inte mycket till sömn under natten. Kattbebis tyckte att jag skulle kela med henne typ en gång i timmen. Det visade hon på den mest subtila sätt hon kan, genom att gnugga sitt ansikte i mitt och försöka använda min kind som sin kudde. 

Det var också ett intensivt välkomnande när vi kom hem efter arbetsdagen idag, med tassande runt fötterna så att vi nästan snubblade över henne, och hennes ständigt kvittrande, som egentligen nog ska vara ett jamande. 

Men så till sist, när jag var färdig med dagens träningspass, kunde ordningen återställas:
Som jag saknade denna fullkomligt galna katten i helgen. Även om jag fick sova lite bättre.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.