Fortsätt till huvudinnehåll

Ryggskott nästa.

Igår satt jag still hela dagen på grund av utbildning. Idag satt jag still hela dagen för att jag jobbade hemifrån. Jag har förkylningssymtom. 

Vi pratar om en minimal torrhosta som ger lite heshet, och snuva ett par gånger under dagen. Jag tror ju inte att jag har fått Corona igen, men å andra sidan så verkar ju Trump ha fått så många röster att han inte är helt uträknad än. Jag menar, allt är ju onekligen möjligt. Chefen har beställt provtagning, men det verkar vara köer även för vårdpersonal så med så här lindriga symtom kommer väl de vara borta innan testet har kommit fram. Nåväl.

Det största bekymret, förutom att jag inte har något godis och inte kan gå och köpa något, är egentligen att jag varit allt för stillasittande två dagar i sträck. Jag kommer garantera få ryggskott av det här, liksom att min rygg brakar ihop varje gång jag blir sjuk. Eftersom jag jobbar hemifrån, inte har föreläsningar, så betyder det att jag sitter vid matbordet hela dagen, och några dagar framåt. Inte världens mest ergonomiska arbetsställning. Marginellt bättre än att sitta i soffan och lyssna på föreläsare, men inte bra.

Jag jobbar dessutom precis bredvid pusslet. Världens bästa lunchsällskap - för att säkerställa att jag ska fortsätta sitta i samma korkade ställning, fast ännu lite värre. Hukad över bordet som en trollgumma ur valfri Disney film. Jag fortsatte till och med efter middagen, för då hade jag fått vittring. Den blev klar!

1000 bitar.
Eller rättare sagt 998. Två saknades. Jag tror att anledningen kan ha varit:

Men man ska väl inte anklaga någon utan bevis. Så där som Trump gör. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.