Fortsätt till huvudinnehåll

Present

Tillbaka på jobbet! 
Nu jobbade jag bara hemifrån i en vecka, men det var definitivt tillräckligt. Det var rätt trevligt att se kollegor igen och kunna utföra alla moment i arbetet. Det var just de delarna jag försökte börja med; uppdatera mig hos kollegor och göra klart allt man inte kan göra när man jobbar hemma. 
Men starten försenades lite. 
Nackdelen med att vara borta är att andra kan låna mitt rum, vilket i sig inte är någon egentlig nackdel. Men, problemet infinner sig när någon lånar mitt rum och försvinner med min favoritpenna. Och det var just vad som hade hänt, och det här var tredje gången. Kanske låter som en struntsak, men då förstår man inte vikten av bra pennor, och den här sortens penna var nu slut. En fin kollega förstod precis och hittade en sådan penna på sitt skrivbord, och dagen var räddad. Nu får jag nästan låsa in pennan varje dag när jag går hem.

Kanske får jag motvilligt erkänna att hemarbetet möjligen också har gett några positiva effekter, för jag har känt mig piggare idag än på länge. Ovanlig känsla, får analysera den vidare.

Ännu piggare blev jag när jag hämtade arvsmassorna på skolan och Pyret hade gjort ett armband till mig.

De har nu makramé två dagar i veckan på fritids, så himla coolt. Och jag fick verkligen världens finaste armband. 

För att runda av denna härliga dag så började jag på senaste säsongen av Greys Anatomy, den 16:e. Min inte så hemliga last. Nu kan jag sova gott.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.